Jeden z expresných obedov, ktoré neurazia žiadneho kožmekera a zároveň sú rýchle a viac menej fit 🙂

Čo potrebuješ:

0,5 kg kuracích pŕs
asi 10 cm dlhý kus hrubšieho póru
ghee/olej/masť
čierne korenie
dijonská horčica
soľ

Ako na to:

Mäso si nakrájame na kocky. V panvici si na ghee (alebo inom tuku, podľa toho, čo máme doma)  opražíme na pásiky nakrájaný pór. Potom pridáme mäso, prudko orestujeme, okoreníme, pridáme 2 lyžice dijonskej horčice, podlejeme cca 0,5 dcl vody a necháme dusiť, až kým mäso nezmäkne. Na záver, ak treba – horčica je dosť slaná – osolíme. Dozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame napríklad s dusenou ryžou.

Dobrú chuť! 🙂